Liderlig film

Stort rør..

Stronic eins vibrator sin eros

stronic eins vibrator sin eros

Naturligvis som G-punkt stimulation, men det var ikke en pulsator/vibrator, jeg nogensinde benyttede igen. Emballage højde.00 cm, anmeldelser af Fun Factory Bi Stronic Fusion Puls Vibrator. Til gengæld er fortjenesten så meget bedre. Er du i tvivl om, hvad jeg mener om BI stronic fusion? Bi Stronic ligner en klassisk rabbit, men har et utal af legemuligheder gemt i sig. Jeg synes også, at det, der lidt gør forskellen i forhold til de første Stronicer, at denne er nemmere at holde på plads. Klitorisvibratoren, der er placeret et stykke oppe på skaftet, er formet som en sommerfugl med en solid, lille krop og to tyndere vinger. Bi Fucion har i alt 64 forskellige kombinationer af Pulsator og vibrationer, der kan bruges sammen eller hver for sig og den let buede spids giver en målrettet G-spot massage. Den trykker på de helt rigtige knapper i mig. Måske du allerede kender Fun Factory vibratorerne modellerne eins, zwei, drei med den smarte pulserende eller som nogle også kalder det stødende funktion.

Stronic eins vibrator sin eros - Fun Factory

Fik Stronic Twei i starten af 2013, og selv om den var designet til ham, til prostata massage/vibrationer, fungere den faktisk ok til mig. Tænk at jeg har været så dum! Materiale, silikone, genopladelig, ja, vandtæt, ja, vibrationer 10 niveauer eller flere. Jeg vil forsøge at forklare mig lidt mere detaljeret. Bi Stronic er lavet i 100 medicinsk silikone og føles silkeblød og lækker. Forstør, denne vare er på lager: Bestil i dag inden.00, få leveret næste dag! Og når først den er fuldt opladet har du til mange timers dejlig leg. Varenummre ff4001106, ff4001131, ff4001135, eAN, lOK 16060701, 16060702, 16060703. stronic eins vibrator sin eros

Stronic eins vibrator sin eros - Stronic

Hvad er sorte kys massage lyngbyvej 610
Porno frau meine frau oben ohne 732
Ældste pornstar adam og eva swinger 287
Esbjerg thai massage sexy mette 531

Videos

Stronic eins vibrator sin eros - Køb Funfactory

Pulserende og slagkraft Vibrator. Men bær over med mig, måske det bliver lidt indviklet. Bi Stronic Fusion vibratoren er selvfølgelige 100 vandtæt og har et indbygget genopladeligt batteri. Diameter 3-3,9 cm, samlet længde 20-24,9 cm, indførbar længde 10-14,9 cm, producent. Ohhhh yes, så absolut! . Fun Factory Bi Stronic Fucion er lavet på samme måde, men har en klitoris pirrings arm og er perfekt til at stimulere til hende der vil have mere du vibration på klitoris og skamlæbe området. To motorer som arbejder hver for sig, og som styres uafhængigt af hinanden.

0 svar på “Stronic eins vibrator sin eros”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *