Liderlig film

Stort rør..

Meget store bryster houstrup strand

meget store bryster houstrup strand

Nu er det på tide at få pikken op i hende. Jeg kunne næsten ikke andet. Hun trak kjolen ned over den ene skulder, og viste mig hvor rød hun var. Hendes hår var langt og mørkt, og hun havde skubbet et par solbriller op i håret, så de virkede som et hårbånd. Min kone kom over til os, og gav mig et kys, inden hun skubbede mig væk. Det gav et sæt i os begge, da telefonen ringede. Åhhh det er sgu snart på tide at jeg får pikken i bund i den dejlige fisse, mærke de våde skamlæber omslutte pikken og bare sprøjte al spermen langt op i hende. meget store bryster houstrup strand

En: Meget store bryster houstrup strand

Det kunne nu være lige meget i dag, da de ville forblive tomme. Vi ligger lidt sunder os og får spermen tørret. Lisa tog den, imens jeg stille fortsatte med at støde pikken op i hende. Halv 8 den mandag morgen. Op over dem og Vesterhavet lå og så dejligt. Jeg giver los og støder pikken hårdt i bund og helt ud og helt ind og klasker nosserne mod hendes baller. Et enkelt sted nød jeg et par som smurte hinanden i solcreme, men da de var færdige lagde de sig uden nogen tegn på at der skulle ske yderligere. Jeg skulle være i praktik her de næste 3 måneder. Jeg får fat i hendes bryst og begynder at nuller hendes brystvorter og hendes bryster.

Nøgenbilleder: Meget store bryster houstrup strand

Hun slikkede hende voldsomt, imens hun arbejdede sin hånd op i hende. De var helt gennemblødte. Er temmelig voldsom med hendes brystvorter, men når hun er liderlig nyder hun det på den hårde måde. Et par sidste dybe stød og ud med pikken i et svup lyd og hun fatter om pikken, som er godt våd af hende og hun gnider mig til udløsning. Men der var også andre par, der som os, bare nyder at komme her og sexe med os selv og slikke sol og få en fræk oplevelse. Pikken vender tilbage til sin naturlige størrelse, efter det kolde vand ;o). Hun kørte bordet ned på plads, og satte sig på hug foran mig, for at sutte min pik. . Men vejrudsigten havde sagt at i Vestjylland ville der være sol og sommer. Min kone sad med hoved ud for fissen, og fik hver stråle i ansigtet. Lisa var i gang med at udarbejde en database, som vi havde talt om først på ugen, og jeg sad og klikkede forbi diverse pornosider, fuldstændig uden tanke for arbejde. Tager imod invitationen og mærker hendes skamlæber forsigtigt og op og leger lidt med hendes lille streg af kønshår. Lisa greb et viskestykke i køkkenet, og skyndte sig ind til mig. Pikken begynder også at savle og jeg fanger en dråbe med fingeren og fører den op til Karens læber og hendes tunge kommer frem og slikker dråben af, skønt og skide frækt. Jeg besluttede mig for at lade som ingenting. Jeg kunne se at Lisa flyttede på sin kjole, og jeg spurgte til forbrændingen. Jeg bød hende på kaffe i frokoststuen, og vi snakkede længe. Hun trækker det ene ben opad så der er frit udsyn til når jeg knepper hende. Det var min kone der havde arrangeret praktikpladsen for Lisa, for at jeg skulle have noget pænt at kigge. Jeg gik lidt i panik, men tog et par dybe vejrtrækninger og bestemte mig for at lade som ingenting. Lisa havde fortsat kørt sin fisse op og ned af min pik, men bare i et roligt tempo. Men det vil hun ikke have, nej du meget store bryster houstrup strand skal ikke sprøjte op i mig siger hun. Mit kontor lå for inden af et åbent kontormiljø, og når jeg lod døren stå åben havde jeg et godt overblik over de 8 skriveborde.

0 svar på “Meget store bryster houstrup strand”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *