Liderlig film

Stort rør..

Eb side 9 pigen koldingpigerne

eb side 9 pigen koldingpigerne

At omfavne sin egen krop og modigt stolt vise den frem kan lige så vel betyde, at man er glad for sig selv og OGSÅ er stolt af sit ydre - som betyde, at man ved, at man ikke har andre plus'er end sit udseende. Vi glæder os til at høre fra jer Vi leder efter modeller til Side9 Pigen i Ekstra Bladet. "jeg var ham, der ville afskaffe side 9 - pigen. Facebook, see more of, side 9, pige Fotosession - Bliv, side 9, pige - Side9 on Facebook, see more of, side 9, pige Fotosession - Bliv, side 9, pige - Side9 on Facebook or, create New Account. Så dejlig uskyldig, det mener Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen, der selv slår op på side 9 i avisen hver dag. Vi glæder os til at vise jer meget mere pS: Vil du også være model, så kontakt os direkte. Vil du også lave smukke billeder og tjene gode penge som model, så kontakt os direkte. Hvis jeg havde gjort det, tror jeg, at jeg havde afskaffet mig selv meget hurtigt som chefredaktør" Læserne skrev til Poul Madsen, om han ikke skulle være chefredaktør på Politiken i stedet, nu hvor han var så politisk korrekt.

Eb side 9 pigen koldingpigerne - Side 9

Billedet af, side 9 - pigen er hver dag ledsaget af et lille interview, hvor man lærer pigen at kende. Skønne Soffi fra Odense er frisør, men drømmer om at blive model og synes, at fantastiske Side 9 er et godt sted at starte. Billedet vakte opsigt og foragelse og Venstres Pressebureau beskyldte Ekstra Bladet for at nedbryde ungdommens moral. Hvis jeg havde gjort det, tror jeg, at jeg havde afskaffet mig selv meget hurtigt som chefredaktør! Men den side indbragte så mange annoncekroner, at hun måtte indfinde sig på side. Og kender du en sød pige, der kunne tænke sig at blive Side9 Pige, så "tag" hende under vores billeder - så kan det være, at det er hende du ser på Side9 næste gang i Ekstra Bladet! vi ønsker alle et godt nytår. Jeg ville jo aldrig sidde og se på nøgenbilleder i toget, men. Det er faktisk ikke til at se, at det i dag er 40 år siden, Side 9 - pigen optrådte i Ekstra Bladet for første gang.

Eb side 9 pigen koldingpigerne - Månedens, side 9

Smid et like og del vores side, så fortsætter vi med at dele vores billeder og det gode budskab om at vi leder efter nye smukke modeller til Ekstra Bladet som Side9, pigen, så er jagten gået igang på Side9 Piger til at pryde. Det pinligste top lækre Camilla fra Hillerød har oplevet, var, da hun troede, at advent kunne falde på en hverdag. Hvis man forkaster det ene af de to må det næsten være fordi man har fået sig nogle fordomme eller måske har en form for jalouxi gemt i sig. Sneak-peak på et eksklusivt Premium Galleri til Ekstra Bladet. Det er ikke noget, man behøver at holde hemmeligt. Side 9 -pigerne i Ekstra Bladet skal i dag være iført trusser, når de optræder i avisen. Hvert år kårer Ekstra Bladet desuden Årets Side 9 -pige og sender live fra begivenheden hele dagen. BYD velkommen til Zozo som igår var på Side9 i Ekstra Bladet og scorede.5 i points. 24-årige Carina fra Holbæk afslører, at hun er mega sej til billard og at hun ikke kan klare folk, der er uærlige og arrogante. Vil du læse mere om jobbet så klik ind på /side9 Vi glæder os til at høre fra dig. Hun er et lille lysglimt i en avis og en verden, der ellers kan være meget mørk og alvorlig. Og dengang for 40 år siden var det lidt frækt, at man turde bringe et billede af så afklædt en kvinde men dog eb side 9 pigen koldingpigerne helt i tråd med Ekstra Bladets gamle slogan; Tør, hvor andre tier. Vil du også være model, tjene penge, blive et kendt ansigt og få lækre billeder af dig selv så kontakt os idag. Folk vil gerne lære pigen at kende. Det er jo næsten ti år siden nu, men det er noget, folk stadig husker. "Hun er et lille lysglimt i en avis og en verden, der ellers kan være meget mørk og alvorlig". Juli 1976 Fast placeret indhold på side 9 i Ekstra Bladet fra sin fødsel og frem til i dag Forsøgt fyret af Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen i 2008, men protester fra læsere og kolleger på Ekstra Bladet fik afværget dette.

0 svar på “Eb side 9 pigen koldingpigerne”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *