Liderlig film

Stort rør..

Chat med liderlige piger snæver fisse

chat med liderlige piger snæver fisse

Vi kan aftale sagde Trine at når I derovre fra med jeres leg har fået pikken stiv igen herovre må I bruge den fysisk ok! Trine kom ud og undrede sig over morsomheden hun fulgte deres øjne over til mig og så min pik i bukserne, arjj skat vi har da lige kneppet som kaniner sagde hun. Det ville hun gerne og hun gav sig samtidig til at tungekysse med Andrea. Jeg skreg op: Hvad helvede laver du tøs, ligger du og onanerer?! Jeg satte mig på sofaen med min stive pik, og Line satte sig på mig og lod sig glide ned over pikken, med ryggen til mig, så vi begge kunne se på de to lækre kvinders leg. Hun så ud til at more sig meget, men hvad mon hendes hænder lavede under bordet. Min kæreste var ikke til at rykke med, så jeg tillod mig at bryde ind; Jamen så er det vel afgjort sagde jeg. Hun lagde sin ryg mod mit bryst, jeg fortsatte med at sæbe hende ind, hendes bryster og ned over hendes mave. Jeg hentede noget skolepigetøj, som jeg havde købt nogle dage før. Hun begyndte at lege med Fies brytsvorter, først med fingrene og også med munden - det var tydeligt at Fie var meget ophidset, og hun stønnede, og pressede sig frem mod Pia, men samtidig tog hun selv fat på at lege med Pias bryster. chat med liderlige piger snæver fisse

Videos

Svenskt par knullar vill du vara med? chat med liderlige piger snæver fisse

Vis: Chat med liderlige piger snæver fisse

Det var min kusine Susanne, som stod der sammen med sin søster Andrea og sin bror Mathias. Inde i stuen sad Fie, som var en dame på vores alder, meget slank og noget højere end Pia og Line. I mens var Line og Pia godt igang med at kæle med hinanden, til begges store fornø legede med hinandens bryster og våde fisser. Det erfarede jeg første gang i sommers da vi var sammen nogle dage i svigermors sommerhus under vores ferie. Min kæreste så det, kiggede på mig og rystede på hovedet ligesom at det ikke var endnu, hun var helt væk i forestillingen og jeg kunne se hendes fingre havde fundet brysterne under trøjen. Der gik kun et kort øjeblik før den strittede op mellem hendes lår, hun klemte fat om hovedet, legede med pegefingeren oppe på spidsen af hovedet. Mathias så ud til at nyde at slikke sin søster, mens hans egen sperm løb ud af hende. "Det var en overraskelse, du er absolut en meget attraktiv pige, men tror du, vi kan finde ud af det? "Pia du skal få Fies brystvorter til at blive så store og hårde som muligt" sagde jeg. Hun fik næsten det meste i munden, men noget af det ramte også ved siden.

Chat med liderlige piger snæver fisse - Teenage luderen

Da de var gået, så jeg på Pia og sagde "Det var en overraskelse, har du virkelig fortalt hende alt?" "Ja også at I styrede og bandt mig, det blev hun meget interesseret i, hun har det som mig at i hverdagen er det hende. Jeg spurgte om hun overhovedet havde haft sex før. Ja min skat, sagde jeg, du skal få al det pik du vil have. "Den føles stor, vil du ikke nok stikke den op i mig, så jeg kan mærke en rigtig pik" hviskede hun - "Nu er det os der styrer, så vi skal nok bestemme, hvornår du skal have pik, men først skal du gå hen til. Line vendte hovedet mod mig, og sagde "Nu mangler vi bare dig, men tror du ikke du skal have lov at råkneppe Fie, hun trænger nok til noget pik nu, så vil Pia og jeg lege lidt sammen". Svigermor brød tavsheden først; Sig mig din lille pikridder af en datter, tror du bare det er meningen vi skal sidde herover til pynt eller vil du dele ud af din såkaldte pik? Lene kiggede over på mig og så over på min kæreste og sagde; neej men det må du jo vide Trine som min kæreste hedder. Hendes stønnen tog til og helt bevidst sagde hun; Kom så skat, vis mor og Lene at du kan aflevere en pæn ladning. Vi sundede os og fik lidt koldt at drikke, jeg satte mig i sofaen mellem svigermor og Lene så de begge kunne lege med mit lem.

Min kone og: Chat med liderlige piger snæver fisse

Hun kikkede skræmt på mig, mens jeg hev fat i hende, jeg lagde hende over mit knæ og hev nederdelen op og trusserne ned, så begyndte jeg at smække hendes røv. Ja, sagde jeg, det er rigtigt. Nu skal du lære at slikke, du skal bare lade som om det er. Da de kunne høre, at Fie var ved at komme igen, stoppede de op og tog fat i hver sin af Fies brystvorter, og klemte dem lidt samtidig med de rullede dem mellem fingrene. Jeg tog en slurk øl og hørte svigermor som stadig lå på ryggen på rokkopuden begynde at små grine. Jeg fandt nu ud af at faktisk så var alle punkterne ikke bare nøje gennemtænkt af min kæreste, men jeg vidste nu at det tændte hende og faktisk var alle punkterne ikke bare for sjov men noget hun slev enten ville se eller opleve. Min kæreste for snæver. spurgte Jette, mens hun gav min pik et lille klem. Det måtte jeg prøve at bringe på banen, når vi bare var sammen. Hun nød helt klart situationen til fulde, jeg tror at bare det at hun havde noget hendes mor ville have morede hende i høj grad. Damerne så dog ud til at kunne styre sig og pludrede bare videre i takt med at vinen røg ned. Vi fik øjenkontakt og jeg nikkede anerkendende til hende med et lille smil på læben. Bliv ved stønnede Susanne. "Vil du kneppe med os senere? Damerne var i syv sind, men jeg var ikke i tvivl om de ville gøre alt for at mærke mig oppe i dem, adult dating apps til gamle single kvinder slagelse deres blik havde været sløret længe og deres brystvorter havde strittet lige siden Trine havde trukket bukserne af mig tidligere på aftenen. Lene sad nu bogstaveligt og red svigermors fingre. Nu begyndte hun selv at bevæge sig op og ned på pikken, det var en vild fornemmelse, jeg holdt fast om hendes røv og mine fingre søgte hendes røvhul. Nu kom Susannes bror og søster Sebastian og Masja. Jeg kunne se, hvorledes spermen løb ud af Lises fisse, mens Jette slubrede det grådigt i sig.

0 svar på “Chat med liderlige piger snæver fisse”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *