Liderlig film

Stort rør..

Thai massage valby lingam massage kursus

thai massage valby lingam massage kursus

Varighed, selve massagen tager 1,5-2 timer. Intime områder får præcis samme slags opmærksomhed som en finger eller en albue. Var det 2500 kr værd, ja det var det i høj grad, men jeg ville ønske det var billigere så jeg kunne gøre det noget oftere. Thaimassage, tilbud 1 times thai olie massage. En orgasme, der fører dig ind i ekstase og bliss. Det er vigtigt også at opløse disse spændinger, så din livsenergi (kundalini) kan flyde frit igennem din krop. Til slut er der mulighed for at snakke lidt om massagen, hvis der er behov for det. Da der ofte også kan opstå stærke følelsesmæssige reaktioner under og efter massagen, tilbyder jeg altid en afsluttende snak og en opfølgende telefonisk samtale.

Thai massage valby lingam massage kursus - Seriøs

Vi snakker kort om hvorfor du har valgt tantra massagen, hvad dine evt. Massagen fungerer som en invitation til at gå i kontakt med dig selv. . Tilbud, par massage eller 2 Personer 60 min eller 2 gange for én person, mix thai oliemassage kun. Det bedste, du kan gøre, er i virkeligheden blot at sige ja til at slippe enhver forventning og enhver forestilling om, hvad tantra er, og i stedet sige ja til at erfare det selv gennem tantra massagen. Når jeg masserer, er jeg nærværende og intuitiv. Jeg starter med at gøre dig løs i kroppen så du kan give slip på tankerne. Ansvaret for at sige fra og til. I dele af din tantra massage smører jeg dig ind i varm olie og lader mine hænder og krop fordele olien med nærværende strøg, så du slapper af og oplever velvære. Igennem den kan du opnå velvære og afslapning i kroppen. Det er vigtigt at du tager dybe indåndinger når jeg trykker på disse trigger(spændings)punkter for at fremme afspændingen. thai massage valby lingam massage kursus

Videos

HD Lingam Erotic Dance - Man horny. I want it for.

Thai massage valby lingam massage kursus - Tantra Templet, valby

Tag et bad hjemmefra så du er helt nyvasket. På gensyn R tusind tak R for den smukke anmeldelse. Når berøring sker på denne måde uden et mål, kan lysten fordele sig i hele kroppen og ikke bare centrere sig omkring lingam eller yoni. Hvis det ikke er muligt, er der mulighed for at bade her. Moon Massage Østerbro, willemoesgade 8, 2100 København Ø, tlf.: Åben alle dage.00 -.00 gælder blød afslappende massage. En orgasme, du kan opnå, uden stimulering af yoni/lingam. Jeg masserer dig sensuelt med langsomme blide strøg, afvekslet med dybe tryk i dine større energifelter (chakraer) hvor der tit ligger oplagret spændinger/gamle traumer.v. En sarong er et stykke stof, der bindes omkring kroppen. Som et led i din massage vil jeg tilbyde både at massere din anus, prostata (mand skede, livmoderhals (kvinde) og dit køn, da der også her ofte ligger skjulte spændinger, som kan forhindre din kundalini i at strømme frit.

0 svar på “Thai massage valby lingam massage kursus”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *